Education Information System
Education Information System
Home
Bologna
Academic Programs
Contact
What is ECTS?
What is Lifelong Learning Program?
What is Erasmus+?
Short Cycle (Associate's)
Undergraduate
Master & Doctorate
Loading…
Loading…
SAFIYE ÇIKRIKÇIOĞLU VOCATIONAL SCHOOL - FOOD TECHNOLOGY
Export to XLSX
Export to PDF
Period
Course Code
Course Name
Course Type
Theoric
Practice
Laboratory
Credit
Akts
Opsiyon Adi: (Kredi = 109.0, AktsKredi = 109.0)
Period: 1 (Kredi = 24.0, AktsKredi = 24.0)
Course Type: Required (Kredi = 24.0, AktsKredi = 24.0)
1
GT103
GENEL KİMYA
Required
2
0
0
3.0
3.0
1
GT105
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ
Required
2
0
0
3.0
3.0
1
İSG270
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
1
GT 113
GIDA İŞLETMECİLİĞİ VE PAZARLAMA
Required
2
0
0
2.0
2.0
1
GT110
GIDA MUHAFAZA VE AMBALAJLAMA
Required
3
0
0
3.0
3.0
1
GT114
HİJYEN VE SANİTASYON
Required
3
0
0
3.0
3.0
1
GT101
BESLENME İLKELERİ
Required
3
0
0
3.0
3.0
1
GT115
KARİYER PLANLAMA
Required
0
1
0
2.0
2.0
1
GT107
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
Required
4
0
0
3.0
3.0
Period: 2 (Kredi = 24.0, AktsKredi = 24.0)
Course Type: Required (Kredi = 24.0, AktsKredi = 24.0)
2
GT204
GIDA KONTROLÜ VE MEVZUATI
Required
2
0
0
3.0
3.0
2
GT118
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
2
GT 120
PATENT VE AR-GE TEKNİĞİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
2
GT109
GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ
Required
3
0
0
3.0
3.0
2
ORT240
STAJ
Required
0
17
0
8.0
8.0
2
GT106
GIDA ANALİZLERİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
2
GT116
GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
2
GT 122
KANATLI VE SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
Period: 3 (Kredi = 30.0, AktsKredi = 30.0)
Course Type: Required (Kredi = 30.0, AktsKredi = 30.0)
3
GT201
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ
Required
2
1
0
4.0
4.0
3
GT205
SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Required
3
0
0
4.0
4.0
3
GT207
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Required
3
0
0
4.0
4.0
3
GT217
UNLU MAMÜLLER TEKNOLOJİSİ
Required
2
1
0
3.0
3.0
3
GT 221
HAZIR YEMEK VE DONDURULMUŞ ÜRÜNLER
Required
2
0
0
3.0
3.0
3
GT102
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Required
3
0
0
4.0
4.0
3
GT203
YAĞ TEKNOLOJİSİ
Required
2
1
0
3.0
3.0
3
GT 219
MESLEKİ UYGULAMA - I
Required
0
4
0
3.0
3.0
3
GT223
MEYVE-SEBZE MUHAFAZASI VE PAZARA HAZIRLAMA
Required
2
0
0
2.0
2.0
Period: 4 (Kredi = 31.0, AktsKredi = 31.0)
Course Type: Required (Kredi = 31.0, AktsKredi = 31.0)
4
GT210
SÜT ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL
Required
3
0
0
3.0
3.0
4
GT206
BİTİRME PROJESİ
Required
0
2
0
2.0
2.0
4
GT224
ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL
Required
3
0
0
2.0
2.0
4
GT 266
MESLEKİ UYGULAMA-II
Required
0
4
0
3.0
3.0
4
GT268
TEMEL İŞLEMLER
Required
2
0
0
2.0
2.0
4
GT270
ÖZEL GIDALAR
Required
2
0
0
2.0
2.0
4
GT112
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMALARI
Required
1
2
0
4.0
4.0
4
GT211
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ
Required
2
0
0
3.0
3.0
4
GT260
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Required
3
1
0
4.0
4.0
4
GT262
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Required
3
1
0
4.0
4.0
4
LVS212
HAYVANCILIK İŞLETME EKONOMİSİ
Required
2
0
0
2.0
2.0
Kredi = 109.0
AktsKredi = 109.0
Loading…
Program Informations
Curriculum
Learning Outcomes Of Program
Course And Program Efficiency
Access To Further Studies
Examination Regulations, Assessment And Grading
Graduation Requirements
Key Learning Outcomes
Level Of Qualification
Mode Of Study
Occupational Profiles Of Graduates With Examples
Profile Of The Program
Qualification Awarded
Qualification Requirements And Regulations
Specific Admission Requirements
Specific Arrangements For Recognation Of Prior Learning