Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU - GIDA TEKNOLOJİSİ
Export to XLSX
Export to PDF
Dönem
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
Opsiyon Adi: (Kredi = 109,0, AktsKredi = 109,0)
Dönem: 1 (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
1
GT103
GENEL KİMYA
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
1
GT105
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
1
İSG270
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
GT 113
GIDA İŞLETMECİLİĞİ VE PAZARLAMA
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
GT110
GIDA MUHAFAZA VE AMBALAJLAMA
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
1
GT114
HİJYEN VE SANİTASYON
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
1
GT101
BESLENME İLKELERİ
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
1
GT115
KARİYER PLANLAMA
Zorunlu
0
1
0
2,0
2,0
1
GT107
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
Zorunlu
4
0
0
3,0
3,0
Dönem: 2 (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
2
GT204
GIDA KONTROLÜ VE MEVZUATI
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
2
GT118
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
GT 120
PATENT VE AR-GE TEKNİĞİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
GT109
GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
2
ORT240
STAJ
Zorunlu
0
17
0
8,0
8,0
2
GT106
GIDA ANALİZLERİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
GT116
GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
GT 122
KANATLI VE SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
Dönem: 3 (Kredi = 30,0, AktsKredi = 30,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 30,0, AktsKredi = 30,0)
3
GT201
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
1
0
4,0
4,0
3
GT205
SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
3
GT207
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
3
GT217
UNLU MAMÜLLER TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
1
0
3,0
3,0
3
GT 221
HAZIR YEMEK VE DONDURULMUŞ ÜRÜNLER
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
3
GT102
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
3
GT203
YAĞ TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
1
0
3,0
3,0
3
GT 219
MESLEKİ UYGULAMA - I
Zorunlu
0
4
0
3,0
3,0
3
GT223
MEYVE-SEBZE MUHAFAZASI VE PAZARA HAZIRLAMA
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
Dönem: 4 (Kredi = 31,0, AktsKredi = 31,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 31,0, AktsKredi = 31,0)
4
GT210
SÜT ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
4
GT206
BİTİRME PROJESİ
Zorunlu
0
2
0
2,0
2,0
4
GT224
ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL
Zorunlu
3
0
0
2,0
2,0
4
GT 266
MESLEKİ UYGULAMA-II
Zorunlu
0
4
0
3,0
3,0
4
GT268
TEMEL İŞLEMLER
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
4
GT270
ÖZEL GIDALAR
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
4
GT112
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMALARI
Zorunlu
1
2
0
4,0
4,0
4
GT211
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
4
GT260
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
3
1
0
4,0
4,0
4
GT262
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
3
1
0
4,0
4,0
4
LVS212
HAYVANCILIK İŞLETME EKONOMİSİ
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
Kredi = 109,0
AktsKredi = 109,0
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Programın Öğrenme Çıktıları
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Derece Seviyesi
Eğitim Tarzı
Kabul Ve Kayıt Koşulları
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Önceki Öğrenimin Tanınması
Örnekleriyle Mezunların Mesleki Profilleri
Program Profili
Program Yeterlilikleri
Sınav Yönetmeliği, Ölçme Ve Değerlendirme
Üst Derece Programlarına Geçiş
Yeterlilik Koşulları Ve Kuralları