Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Export to XLSX
Export to PDF
Dönem
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
Opsiyon Adi: (Kredi = 122,0, AktsKredi = 112,0)
Dönem: 1 (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 24,0, AktsKredi = 24,0)
1
AŞÇ109
MUTFAK PLANLAMASI VE TASARIMI
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
1
KAP101
KARİYER PLANLAMA
Zorunlu
0
1
0
2,0
2,0
1
AŞÇ105
BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ
Zorunlu
2
0
0
3,0
3,0
1
AŞÇ107
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-I
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
1
AŞÇ230
YİYECEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
Zorunlu
4
2
0
5,0
5,0
1
AŞÇ208
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
1
AŞÇ104
HİJYEN-SANİTASYON VE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Zorunlu
3
0
0
3,0
3,0
Dönem: 2 (Kredi = 28,0, AktsKredi = 28,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 28,0, AktsKredi = 28,0)
2
AŞÇ204
PİŞİRME TEKNİKLERİ
Zorunlu
4
2
0
6,0
6,0
2
AŞÇ205
SOĞUK MUTFAK
Zorunlu
3
0
0
4,0
4,0
2
AŞÇ207
YÖRESEL MUTFAKLAR
Zorunlu
4
0
0
4,0
4,0
2
AŞÇ108
GIDA TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
1
0
4,0
4,0
2
AŞÇ10
MENÜ PLANLAMASI
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
AŞÇ408
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-II
Zorunlu
2
1
0
4,0
4,0
2
AŞÇ408
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-II
Zorunlu
2
1
0
4,0
4,0
Dönem: 3 (Kredi = 30,0, AktsKredi = 30,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 22,0, AktsKredi = 22,0)
3
AŞÇ301
SÜSLEME VE DEKORASYON
Zorunlu
2
2
0
6,0
6,0
3
AŞÇ302
DÜNYA MUTFAKLARI
Zorunlu
4
2
0
6,0
6,0
3
AŞÇ303
UNLU MAMULLER VE TATLILAR
Zorunlu
2
2
0
6,0
6,0
3
AŞÇ304
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Zorunlu
2
2
0
4,0
4,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = 8,0, AktsKredi = 8,0)
3
SEÇ302
YİYECEK İÇECEK SERVİS BİLGİSİ
Seçmeli
2
0
0
4,0
4,0
3
SEÇ309
HAZIR GIDA VE CATRING
Seçmeli
2
0
0
4,0
4,0
Dönem: 4 (Kredi = 40,0, AktsKredi = 30,0)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = 36,0, AktsKredi = 26,0)
4
AŞÇ403
DENİZ ÜRÜNLERİ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
Zorunlu
2
2
0
3,0
3,0
4
AŞÇ404
MOLEKÜLER VE FÜZYON MUTFAK TEKNİKLERİ
Zorunlu
2
2
0
3,0
3,0
4
AŞÇ405
ZİYAFET MUTFAĞI
Zorunlu
3
0
0
2,0
2,0
4
AŞÇ412
MESLEKİ UYGULAMA
Zorunlu
0
6
0
8,0
8,0
4
AŞÇ412
MESLEKİ UYGULAMA
Zorunlu
0
6
0
8,0
8,0
4
AŞÇ406
MESLEKİ STAJ
Zorunlu
0
0
10
10,0
0,0
4
AŞÇ405
ZİYAFET MUTFAĞI
Zorunlu
3
0
0
2,0
2,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = 4,0, AktsKredi = 4,0)
4
SEÇ402
VEGAN VE VEJETERYAN MUTFAK
Seçmeli
2
1
0
2,0
2,0
4
SEÇ409
TURİZM VE MESLEK ETİĞİ
Seçmeli
2
0
0
2,0
2,0
Kredi = 122,0
AktsKredi = 112,0
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Programın Öğrenme Çıktıları
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Derece Seviyesi
Eğitim Tarzı
Kabul Ve Kayıt Koşulları
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Önceki Öğrenimin Tanınması
Örnekleriyle Mezunların Mesleki Profilleri
Program Profili
Program Yeterlilikleri
Sınav Yönetmeliği, Ölçme Ve Değerlendirme
Üst Derece Programlarına Geçiş
Yeterlilik Koşulları Ve Kuralları